Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
D specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Kartonnen dozen op maat laten maken

Newpack heeft zich gespecialiseerd in dozen op maat. Van amerikaanse vouwdozen tot grote palletdozen tot wijnverpakking tot kartonnen trays: wanneer je in de logistiek zit en op zoek bent naar een voordelige, duurzame en stevige manier van verpakken, dan zijn onze dozen op maat een uitstekende keuze. Er wordt vaak onnodig veel ruimte verspild doordat er te grote dozen worden gebruikt. Daarnaast dienen te grote dozen extra opgevuld te worden met opvulmateriaal. Dit is zonde van uw geld en ook nog eens een verspilling van materiaal. Door een doos op maat te laten maken, bespaar je ruimte en geld.

Hoe koopt u de juiste doos op maat?

Het bestellen van een doos op maat lijkt een uitgemaakte zaak. Wij weten echter uit ervaring dat er nogal eens iets misgaat tijdens het plaatsen van de bestelling. Graag zetten wij daarom de meest gemaakte fouten op een rij die wij als dozenleverancier tegenkomen. Al onze maten in de offerte zijn in millimeters. Daarnaast rekenen wij met de binnenmaten. Tel 3 tot 5 mm bij de maten van het product op. Hierdoor past het product perfect in de doos op maat en krijgt de klant het er ook gemakkelijk weer uit. Houd tot slot rekening met extra opvulmateriaalmateriaal zoals luchtkussenfolie, papier en schuim, bij kwetsbare goederen.

Duurzaamheid en kostenbesparing met dozen op maat

Het bestellen van dozen op maat biedt u een perfecte verpakkingsoplossing voor uw specifieke producten, tevens heeft het ook aanzienlijke voordelen voor het milieu. Met dozen op maat minimaliseer je het gebruik van overtollig materiaal, wat resulteert in minder afval en een verminderde ecologische voetafdruk. Een ander voordeel van dozen op maat is dat je producten tijdens transport beter beschermd zijn, waardoor schade wordt beperkt en retourzendingen worden verminderd. Naast kostenbesparingen draagt dit ook bij aan duurzaamheid door het verminderen van onnodige verspilling. Zo bieden kartonnen dozen op maat niet alleen praktische voordelen maar dragen ze ook bij aan een groenere en meer milieurvriendelijke benadering van verpakkingen. 

Dozen op maat bestellen bij Newpack

Naast dat wij jouw kartonnen dozen op maat kunnen maken, kunnen wij deze ook bedrukken in één of meerdere kleuren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je bedrijfslogo op de doos te laten drukken of een andere mooie afbeelding. Een mooie verpakking zegt veel over jouw bedrijf en kan zorgen voor een mate van herkenbaarheid (denk maar aan de blauw gekleurde dozen met oranje opdruk van Coolblue, Zalando etc.). Daarnaast is het natuurlijk van belang dat je producten onbeschadigd op de plek van bestemming aankomen. Voor lange producten bieden wij ook de mogelijkheid aan om lange dozen te selecteren. 

Met een doos op maat van Newpack ben je verzekerd van tevreden klanten.

Interesse in onze dozen op maat? Neem contact met ons op! Wij kunnen je absoluut van dienst zijn.

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens