info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Verpakkingen van Golfkarton ? Wat u ook wenst wij regelen het voor u !

Kartonnen dozen op maat laten maken

Newpack heeft zich gespecialiseerd in dozen op maat. Wanneer u in de logistiek zit en op zoek bent naar een voordelige, duurzame en stevige manier van verpakken, dan zijn onze dozen op maat een uitstekende keuze. Er wordt vaak onnodig veel ruimte verspild doordat er te grote dozen worden gebruikt. Daarnaast dienen te grote dozen extra opgevuld te worden met opvulmateriaal. Dit is zonde van uw geld en ook nog eens een verspilling van materiaal. Door een doos op maat te laten maken, bespaart u ruimte en geld.

Hoe koopt u de juiste doos op maat?

Het bestellen van een doos op maat lijkt een uitgemaakte zaak. Wij weten echter uit ervaring dat er nogal eens iets misgaat tijdens het plaatsen van de bestelling. Graag zetten wij daarom de meest gemaakte fouten op een rij. Al onze maten in de offerte zijn in millimeters. Daarnaast rekenen wij met de binnenmaten. Tel 3 tot 5 mm bij de maten van het product op. Hierdoor past het product perfect in de doos op maat en krijgt de klant het er ook gemakkelijk weer uit. Houd tot slot rekening met extra opvulmateriaalmateriaal zoals luchtkussenfolie, papier en schuim, bij kwetsbare goederen.

Dozen op maat bestellen bij Newpack

Naast dat wij uw kartonnen dozen op maat kunnen maken, kunnen wij deze ook bedrukken in één of meerdere kleuren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bedrijfslogo op de doos te laten drukken of een andere mooie afbeelding. Een mooie verpakking zegt veel over uw bedrijf en kan zorgen voor een mate van herkenbaarheid (denkt u maar aan de blauwe dozen met oranje opdruk van Coolblue, Zalando etc.). Daarnaast is het natuurlijk van belang dat uw producten onbeschadigd op de plek van bestemming aankomen.

Met een doos op maat van Newpack bent u verzekerd van tevreden klanten.

Interesse in onze dozen op maat? Neem contact met ons op! Wij kunnen u absoluut van dienst zijn.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens