info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Verpakkingen van Golfkarton ? Wat u ook wenst wij regelen het voor u !

Stevige flesverpakking bestellen

Newpack is specialist in het leveren van verpakkingen, waaronder ook flesverpakkingen. Vervoert u (glazen) flessen, bijvoorbeeld wijn of andere dranken? Een geschikte flesverpakking is in dit geval onmisbaar. U wilt natuurlijk dat uw flessen onbeschadigd op de plaats van bestemming arriveren. De flesverpakkingen van Newpack kunnen daar voor zorgen.

Grote en kleine flesverpakkingen

Op het gebied van flesverpakkingen zijn diverse mogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen om één fles per verpakking te sturen, of juist meerdere. Wanneer u meerdere flessen wilt verpakken, dan kunt u kiezen voor de flesdozen met een kruisverdeling, waardoor iedere fles stevig vast zit en niet gaat schuiven tijdens transport. U kunt echter ook kiezen voor een doos waar de fles liggend in worden vervoerd. De keuze is geheel aan u.

Bedrukking met print of logo

Wanneer u uw flesverpakking extra wilt laten opvallen, dan is het mogelijk om deze te voorzien van een print, logo, afbeelding of tekst. Zodoende kunt u de flessen in een soort luxe, stevige geschenkverpakking versturen. Heeft u interesse in deze vorm van verfraaiing en wilt u uw eigen flesverpakkingen ontwerpen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u adviseren en assisteren in dit proces.

Bestel uw verpakkingsmateriaal via Newpack

Behalve voor flesverpakkingen kunt u bij Newpack ook terecht voor alle andere soorten kartonnen verpakkingen. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en door onze jarenlange ervaring kunnen we u optimaal adviseren. Heeft u nog een grote of kleine hoeveelheid verpakkingsmateriaal nodig voor transport, dan helpen wij u graag verder.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens