Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Persoonlijk en onafhankelijk advies! Kartonnen dozen op maat bij New Pack

Stevige flesdozen bestellen

Newpack is specialist in het leveren van verpakkingen, waaronder ook flesverpakkingen. Vervoer je bijv. (glazen) flessen, wijn of andere dranken? Een geschikte wijnverpakking of flesverpakking is in dit geval onmisbaar. Je wilt natuurlijk dat jouw flessen onbeschadigd op de plaats van bestemming arriveren. De flesdozen van Newpack kunnen daar voor zorgen.

Grote en kleine flesdozen

Op het gebied van flesverpakkingen zijn diverse mogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen om één fles per verpakking te sturen, of juist meerdere. Wanneer u meerdere flessen wilt verpakken, dan kunt u kiezen voor de flesdozen met een kruisverdeling, waardoor iedere fles stevig vast zit en niet gaat schuiven tijdens transport. U kunt echter ook kiezen voor een doos waar de fles liggend in worden vervoerd. De keuze is geheel aan u.

Bedrukking met print of logo

Wanneer je jouw flesdozen extra wilt laten opvallen, dan is het mogelijk om deze te voorzien van een (digitale) print, logo, afbeelding of tekst. Zodoende kun je de flessen in een soort luxe, stevige geschenkverpakking versturen. Heb je interesse in deze vorm van verfraaiing en will je je igen flesverpakkingen ontwerpen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je adviseren en assisteren in dit proces.

Bestel jouw flesdozen via Newpack

Behalve voor flesverpakkingen kun je bij Newpack ook terecht voor alle andere soorten kartonnen dozen. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en door onze jarenlange ervaring kunnen we je optimaal adviseren. Heb je nog een groot of klein aantal verpakkingen nodig voor transport, dan helpen wij  je graag verder. Ook voor al jouw platte dozen, verhuisdozen, verzenddozen, kartonnen trays en meer ben je bij Newpack aan het juiste adres!

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens