Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Dé specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Golfkarton dozen: stevig & lichtgewicht

Newpack is totaalleverancier op het gebied van golfkarton verpakkingen. Dat betekent dat wij voor ieder logistiek transportprobleem de juiste oplossing hebben. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in dozen op maat. Vaak hebben goederen niet de afmetingen van standaard kartonnen dozen. Bij ons kun je daarom precies aangeven hoe groot de goederen zijn die je wilt vervoeren, zodat wij de golfkarton dozen hier op kunnen afstemmen. Golfkarton is een licht en stevig materiaal dat zeer geschikt is als verpakkingsmateriaal tijdens transport. Daarnaast is het materiaal tot 100% recyclebaar en verkrijgbaar in diverse vormen: van platte tot lange dozen.

Golfkarton doos van hoge kwaliteit

Wanneer je kiest voor golfkarton, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je producten goed beschermd zijn tijdens het transport. Bedenk daarom voorafgaand aan het bestelproces goed welke goederen je gaat vervoeren. Hoe kwetsbaarder de goederen, hoe steviger het karton moet zijn. Een golfkarton verpakking die zeer geschikt is voor breekbare goederen is de dubbele golf. Dit is een dubbellaags karton dat zeer stevig is. De keuze voor het type doos is ook zeer belangrijk. Bedenk of de kartonnen doos het gewicht moet kunnen dragen of dat hij op zijn plek blijft staan. Kies bij een dragende doos voor een stevigere onderkant.

Specialist op het gebied van golfkarton verpakkingen

Newpack is een ware specialist op het gebied van golfkarton dozen. De klant staat bij ons centraal, doordat wij ons concentreren op het leveren van maatwerk. Wij zorgen er als dozenleverancier voor dat alle dozen voldoen aan jouw wensen, zodat jouw transport probleemloos kan verlopen. Heb je nog vragen over onze diensten? Wil je advies bij het zoeken naar de perfecte golfkartonnen verpakkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens