info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
U zoekt een verpakking ? Wij helpen u graag verder !

Stevige, lichte golfkarton dozen bij Newpack

Newpack is totaalleverancier op het gebied van golfkarton verpakkingen. Dat betekent dat wij voor ieder logistiek transportprobleem de juiste oplossing hebben. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in maatwerk. Vaak hebben goederen niet de afmetingen van standaard kartonnen dozen. Bij ons kunt u daarom precies aangeven hoe groot de goederen zijn die u wilt vervoeren, zodat wij de golfkarton dozen hier op kunnen afstemmen. Golfkarton is een licht en stevig materiaal dat zeer geschikt is als verpakkingsmateriaal tijdens transport. Daarnaast is het materiaal tot 100% recyclebaar en verkrijgbaar in diverse vormen.

Golfkarton doos van hoge kwaliteit

Wanneer u kiest voor golfkarton, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat uw producten goed beschermd zijn tijdens het transport. Bedenk daarom voorafgaand aan het bestelproces goed welke goederen u gaat vervoeren. Hoe kwetsbaarder de goederen, hoe steviger het karton moet zijn. Een golfkarton verpakking die zeer geschikt is voor breekbare goederen is de tri-wall golf. Dit is een driedubbellaags karton dat zeer stevig is. De keuze voor het type doos is ook zeer belangrijk. Bedenk of de doos het gewicht moet kunnen dragen of dat hij op zijn plek blijft staan. Kies bij een dragende doos voor een stevigere onderkant.

Specialist op het gebied van golfkarton verpakkingen

Newpack is een ware specialist op het gebied van golfkarton dozen. De klant staat bij ons centraal, doordat wij ons concentreren op het leveren van maatwerk. Wij zorgen ervoor dat alle dozen voldoen aan uw wensen, zodat uw transport probleemloos kan verlopen. Heeft u nog vragen over onze diensten? Wilt u advies bij het zoeken naar de perfecte golfkartonnen verpakkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens