Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
D specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Lange dozen voor langwerpige producten

Producten komen voor in verschillende soorten en maten, waardoor er ook verpakkingen in diverse afmetingen nodig zijn. Newpack begrijpt deze behoefte en kan zich daarom ook totaalleverancier op het gebied van golfkartonnen verpakkingen noemen. Wij focussen ons op maatwerk, waardoor we iedere klant optimaal kunnen helpen. Wij vinden het belangrijk dat een verpakking een product nauw omsluit, waardoor het risico op beschadigingen wordt verkleind. Voor lange, smalle producten leveren wij dan ook lange dozen. Deze verpakking heeft vaak een opening aan beide uiteinden, waardoor de producten eenvoudig uit de lange doos kunnen worden geschoven. De opening kan echter ook aan de bovenkant zitten. De keuze is aan u!

Bent u benieuwd naar een visueel beeld van diverse dozen? Bekijk hier foto's van diverse bedrukte dozen in ons assortiment.

De kartonkwaliteit van de doos

Alle lange dozen kunnen bij Newpack worden besteld in een kartonkwaliteit naar keuze. Wanneer u lichte goederen gaat vervoeren die niet kwetsbaar zijn is karton met een enkele golf voldoende. Zwaardere producten kunnen beter in karton met een dubbele golf worden verpakt, doordat het draagvermogen groter is. Wanneer u zeer kwetsbare of zware goederen vervoert, kunt u het beste kiezen voor digitaal bedrukte dozen van dubbele golfkarton. Deze lange doos, vervaardigd van een dubbele laag karton, zal uw goederen optimaal beschermen tijdens het transport tegen o.a. schokken en scheuren. Al ons karton is daarnaast tot wel 100% recyclebaar. 

Kies voor de juiste lange doos, kies voor Newpack

Voor het selecteren van een lange doos op maat is het belangrijk dat de goederen erin passen. Het is voor de goederen beter als deze precies aansluiten op de doos om de veiligheid en kwaliteit van de goederen te waarborgen. Het nauwkeurig opmeten van het product is dan ook zeer belangrijk om dit in de millimeter nauwkeurig door te geven op onze offerte pagina. Houd er rekening mee dat de afmetingen in millimeters zijn en dat wij rekenen met de binnenmaten van de doos. Wanneer alle opties zijn geselecteerd, nemen wij snel contact met u op over uw wensen en voorkeuren.

Heeft u nog vragen over onze werkwijze of heeft u advies nodig voor de geschikte doos? Dan kunt u eenvoudig contact leggen via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 


 

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens