Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Zoek je mooie digitaal bedrukte verpakkingen in kleine oplagen ? Surf naar www.Yourboxshop.nl en bekijk de mogelijkheden

Stansdozen bestellen via Newpack

De vorm van stansdozen wordt verkregen met een stansmes. Hiermee wordt de gewenste vorm uit een grote plaat gestanst, waarna je de basis van de doos hebt. Je hoeft hem alleen nog maar te op te zetten en dan is hij klaar voor gebruik. Newpack is een specialist op gebied van golfkartonnen verpakkingen. Wij leveren alle soorten dozen, van brievenbusverpakkingen tot zeer grote dozen. Je kunt ook bij ons terecht voor stansdozen op maat. Wij leveren uitsluitend dozen voor de zakelijke markt. Zoek je nog geschikte golfkartonnen verpakkingen om producten te verpakken en/of te verzenden, dan helpen wij je graag! Je hoeft alleen je wensen aan ons door te geven, wij zorgen voor de rest.

Kies de juiste webshop / stansdoos

Wanneer de standaard vouwdoos niet geschikt is, wordt  er vaak voor een stansdoos op maat gekozen. Onze stansdozen zijn verkrijgbaar in tal van verschillende maten. De verpakking heeft desgewenst een vouwklep aan de bovenkant, waardoor hij eenvoudig geopend en gesloten kan worden. Ideaal geschikt voor webshops. Je kunt echter ook kiezen voor een bodem + deksel doos. Tenslotte is het ook nog mogelijk om de stansdoos te voorzien van een bedrukking. Kies bijvoorbeeld voor jouw bedrijfslogo of de kleuren van jouw huisstijl. Of een complete gekleurde kartonnen dozen.

Heb je vragen over de stansdozen?

Newpack beschikt over jarenlange ervaring in de verpakkingsbranche. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over de stansdozen en de mogelijkheden die er zijn. Kies voor de juiste verpakking en vervoer van jouw producten op een veilige manier. Met een doos op maat ben je verzekerd van tevreden klanten.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via de website.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens