info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
U zoekt een verpakking ? Wij helpen u graag verder !

Stansdozen bestellen via Newpack

De vorm van stansdozen wordt verkregen met een stansmes. Hiermee wordt de gewenste vorm uit een grote plaat gestanst, waarna u de basis van de doos heeft. U hoeft hem alleen nog maar te vouwen en dan is hij klaar voor gebruik. Newpack is een specialist op gebied van golfkartonnen verpakkingen. Wij leveren alle soorten dozen, van brievenbusverpakkingen tot zeer grote dozen. U kunt ook bij ons terecht voor stansdozen op maat. Wij leveren uitsluitend dozen voor de zakelijke markt. Zoekt u nog geschikt verpakkingsmateriaal om producten te verpakken en/of te verzenden, dan helpen wij u graag! U hoeft alleen uw wensen aan ons door te geven, wij zorgen voor de rest.

Kies de juiste stansdoos

Wanneer de standaard Amerikaanse vouwdoos niet geschikt is, wordt voor een stansdoos op maat gekozen. Onze stansdozen zijn verkrijgbaar in tal van verschillende maten. De verpakking heeft desgewenst een vouwklep aan de bovenkant, waardoor hij eenvoudig geopend en gesloten kan worden. U kunt echter ook kiezen voor een bodem deksel doos. Tenslotte is het ook nog mogelijk om de stansdoos te voorzien van een bedrukking. Kies bijvoorbeeld voor uw bedrijfslogo of de kleuren van uw huisstijl.

Heeft u vragen over de stansdozen?

Newpack beschikt over jarenlange ervaring in de verpakkingsbranche. Wij beantwoorden graag al uw vragen over de stansdozen en de mogelijkheden die er zijn. Kies voor de juiste verpakking en vervoer uw producten op een veilige manier. Met een doos op maat bent u verzekerd van tevreden klanten.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via de website.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens