Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Persoonlijk en onafhankelijk advies! Kartonnen dozen op maat bij New Pack

Digitaal bedrukte dozen 

Wanneer je kleinere aantallen dozen wilt laten bedrukken, dan kun je het beste kiezen voor digitaal bedrukte dozen. Het voordeel van digitale bedrukking is dat je nauwelijks opstartkosten hebt, waardoor je bij elke nieuwe order gemakkelijk van design kunt wisselen. Hierdoor kun je je digitaal bedrukte dozen dus gemakkelijk inzetten als marketing tool. Daarnaast zijn de bedrukkingen ook gemakkelijk aan te passen, waardoor je eenvoudig kunt inspelen op trends, de seizoenen of feestdagen. 

Van simpel logo tot gedetailleerde afbeeldingen en foto's

De mogelijkheden op het gebied van digitaal bedrukken zijn zeer uitgebreid. Zo kun je kiezen voor een bedrukking in een logo, afbeelding of tekst in één of meerdere kleuren, en zelfs bedrukking in de vorm van een full colour foto. Zo kun je dus écht unieke bedrukte dozen creëren die geheel aansluiten bij jou en je bedrijf. Daarnaast is het ook een efficiënte manier om op te vallen in de grijze massa. Jouw unieke dozen zullen zeker opvallen bij de klant. 

Bestel via Your Box Shop >

Bestel gemakkelijk digitaal bedrukte dozen online

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden rondom digitaal bedrukte dozen? Via onze website yourboxshop.nl kun je daarover alle informatie terugvinden en eenvoudig je eigen gepersonaliseerde dozen bestellen. Via de configurator kun je namelijk de gewenste maat kiezen, een bedrukking uploaden en het aantal stuks kiezen. Zo stel je gemakkelijk je eigen digitaal bedrukte dozen samen. 

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens