Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Dé specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Newpack: uw dozenleverancier voor verpakkingen op maat

Newpack is een totaalleverancier op het gebied van golfkarton. We zijn gespecialiseerd in maatwerk en zorgen ervoor dat alle producten voldoen aan uw eisen en wensen. Wij hebben nauwe contacten met diverse dozenfabrikanten en kunnen u vertellen dat een kartonnen doos niet zomaar een doos is. U kunt kiezen uit alle mogelijke maten, variërend van brievenbus doosjes tot groot verpakkingsmateriaal. Daarnaast leveren wij ook bedrukte dozen. Kies er bijvoorbeeld voor om uw bedrijfslogo op de dozen te zetten, zodat uw klanten direct weten waar het product vanaf komt. De dozen zijn verder verkrijgbaar in verschillende diktes, waardoor ze ook geschikt zijn als verpakkingsmateriaal voor zware en kwetsbare goederen.

Dozenleverancier van diverse type dozen

Onze dozen zijn gecodeerd met een FEFCO-code, die aangeeft wat voor type doos het is. Dit is een internationale code die in heel Europa wordt gebruikt. Verreweg de bekendste code is FEFCO 0201, de Amerikaanse vouwdoos met twee binnen- en buitenkleppen en twee kleppen aan de onder- en bovenkant. Dit is in de ogen van veel mensen de standaard kartonnen doos. Andere type dozen die wij als dozenproducent kunnen leveren zijn onder andere de 0409 (wikkelverpakking), 0421 (stansdoos) en de 0203 (vouwdoos met overslaande kleppen). Welk soort verpakking u kiest hangt af van de producten die u wilt vervoeren. Wanneer u onze offerte invult zult u alle FEFCO mogelijkheden zien waar u uit kunt kiezen.

Wij werken samen met een betrouwbare dozenproducent

Wij leveren standaard dozen alsook dozen op maat. Met een doos op maat kunt u uiteindelijk geld besparen. Er wordt niet onnodig ruimte verspild en u hoeft minder uit te geven aan opvulmateriaal. Door de juiste dozen te kiezen, worden uw goederen daarnaast ook veel veiliger vervoerd. Ze zitten stevig verpakt in een doos die het gewicht aankan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens