info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Verpakkingen van Golfkarton ? Wat u ook wenst wij regelen het voor u !

Kies een mooie geschenkdoos voor uw producten

Wanneer u producten gaat verzenden, kan het zijn dat u iets anders zoekt dan de standaard bruine doos met kleppen. Newpack levert daarom ook bijzondere geschenkdozen. Wanneer uw klanten de producten thuis ontvangen, zullen ze uw bedrijf zeker onthouden. Wij houden ons bezig met maatwerk, waardoor we geschenkverpakkingen in allerlei soorten en maten kunnen leveren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie doos met een deksel. U kunt de doos daarnaast ook laten bedrukken met uw logo of in een bijzondere kleur. Het verpakkingsmateriaal is het eerste dat uw klanten te zien krijgen, zorg er daarom voor dat u een goed visitekaartje afgeeft.

Newpack levert ook geschenkverpakkingen

Newpack is een totaalleverancier op het gebied van golfkartonnen verpakkingen. De klant is bij ons koning: u geeft uw wensen aan ons door en wij zorgen voor de rest. U kunt onze online offerte invullen, waar u in detail kunt aangeven wat voor soort doos u graag zou willen. Kies eerst het type doos. Om het u gemakkelijk te maken ziet u een afbeelding en de bijbehorende FEFCO-code. Daarnaast kunt u de afmetingen aan ons doorgeven, de kleur, de hoeveelheid en de kartonkwaliteit. Tot slot kunt u nog doorgeven of u de geschenkdozen wilt laten bedrukken. Vooral dit laatste verandert een kartonnen doos in een handomdraai in een heuse geschenkdoos. Denk bijvoorbeeld aan een mooie kerstpakket-doos, mooi bedrukt in een kerstprint. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u vragen hieromtrent? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wij denken met u mee

Heeft u geschenkverpakkingen nodig, maar bent u niet zeker over de afmetingen, de kartonkwaliteit of de opdruk? Neem dan gerust even contact met ons op. Doordat wij beschikken over jarenlange ervaring, kunnen wij u optimaal adviseren.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens