Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Bedrukte digitale Verpakkingen in kleine oplagen van Golfkarton ? Wat je ook wenst wij regelen het voor jouw !

Kies een mooie geschenkdoos voor uw producten

Wanneer je producten gaat verzenden, kan het zijn dat je iets anders zoekt dan de standaard bruine doos met kleppen. Newpack levert daarom ook bijzondere geschenkdozen. Wanneer jouw klanten de producten thuis ontvangen, zullen ze jouw bedrijf zeker onthouden. Wij houden ons bezig met maatwerk, waardoor we geschenkverpakkingen in allerlei soorten en maten kunnen leveren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie doos met een deksel, of je kunt gekleurde dozen bestellen. Je kunt de doos daarnaast ook laten bedrukken met je eigen logo of in een bijzondere kleur. Het verpakkingsmateriaal is het eerste dat jouw klanten te zien krijgen, zorg er daarom voor dat je een goed "visitekaartje" afgeeft.

Newpack levert geschenkverpakkingen naar uw wensen

Newpack is een totaalleverancier op het gebied van golfkartonnen verpakkingen. De klant is bij ons koning: je geeft jouw wensen aan ons door en wij zorgen voor de rest. Je kunt niet rechtstreeks online kartonnen dozen bestellen, maar je kunt wel gemakkelijk ons online offerte formulier invullen, waar je in detail kunt aangeven wat voor soort doos je graag zou willen. Kies eerst het type doos. Om het jou gemakkelijk te maken zie je een afbeelding en de bijbehorende FEFCO-code. Daarnaast kun je de afmetingen aan ons doorgeven, de kleur, de hoeveelheid en de kartonkwaliteit. Tot slot kun je nog doorgeven of je de geschenkdozen wilt laten bedrukken. Vooral dit laatste verandert een kartonnen doos in een handomdraai in een heuse geschenkdoos. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vierkante doos, mooi bedrukt in een kerstprint, ideaal voor het kerstpakket. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je vragen hieromtrent? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen je graag.

Wij denken met je mee

Heb je geschenkverpakkingen nodig, maar ben je niet zeker over de afmetingen, de kartonkwaliteit of de opdruk? Neem dan gerust even contact met ons op. Doordat wij beschikken over jarenlange ervaring, kunnen wij je optimaal adviseren.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens