Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Dé specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Verzend goedkoper met een brievenbusdoos

Wanneer jouw bedrijf kleinere producten verzendt die door de brievenbus passen, dan is het een optie om te kiezen voor brievenbusdoosjes. Wanneer uw goederen door de brievenbus passen, dan ben je namelijk een stuk goedkoper uit dan wanneer je gebruik moet maken van pakketverzendingen. Newpack is een totaalleverancier voor golfkartonnen dozen. Wij leveren kartonnen dozen in diverse soorten en maten, waaronder brievenbusdozen, aan de zakelijke markt. Maatwerk staat bij ons centraal. Je hoeft alleen je wensen en eisen aan ons door te geven en wij zorgen voor de geschikte brievenbusdoos.

Verschillende soorten brievenbusdoosjes

De brievenbusdozen van Newpack beschikken over een hoge kwaliteit en zijn daarnaast vervaardigd van recyclebaar karton. Qua breedte en hoogte van de dozen bent u gebonden aan een maximum, omdat ze door een standaard brievenbus moeten passen. Deze verzenddozen kunnen echter wel variëren in lengte. Daarnaast zijn er andere manieren waarop je jou brievenbusdoosjes naar jou wensen kunt laten aanpassen.

Brievenbusdozen bedrukken

Je bent wellicht bekend met de standaard kartonnen brievenbusdozen van wit of bruin karton. Newpack biedt je echter ook de mogelijkheid om de postdozen te bedrukken in een kleur of print naar keuze. Ook kun je een logo of bedrijfsnaam op de doosjes laten drukken. Zodoende zullen je producten zeker opvallen tussen de massa.

Brievenbusdozen van hoge kwaliteit

Bestel ook je brievenbusdoosjes van hoge kwaliteit bij Newpack.nl. Wanneer je jouw wensen doorgeeft middels ons online offerteformulier, dan zorgen wij ervoor dat je een scherpe prijs ontvangt. Heb je vragen over onze brievenbusdoosjes of de andere dozen die wij leveren? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens