info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Verpakkingen van Golfkarton ? Wat u ook wenst wij regelen het voor u !

Bestel FEFCO dozen

Wanneer u kartonnen dozen gaat bestellen, zult u erachter komen dat er veel meer mogelijkheden zijn dan alleen de standaard variant met twee kleppen aan de onder- en bovenkant. Om het u gemakkelijker te maken is elk type doos voorzien van een FEFCO-code. Deze codes zijn internationaal bekend en zijn ingevoerd om omslachtige en wellicht onduidelijke omschrijvingen van kartonnen dozen te voorkomen. Newpack is leverancier van alle denkbare FEFCO dozen.

Wanneer u onze online offerte invult, zorgen wij ervoor dat u de passende FEFCO dozen geleverd krijgt. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij u van optimaal advies voorzien op het gebied van kartonnen verpakkingen. Úw verpakkingsprobleem is ónze uitdaging.

FEFCO dozen online

Bij het bestellen van FEFCO dozen dient u rekening te houden met een aantal zaken. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen. Er wordt gerekend met de binnenmaten en in millimeters. Hierdoor is het voor u eenvoudiger om het product juist op te meten en het juiste verpakkingsmateriaal te bestellen. Daarnaast dient u te beslissen wat voor soort doos u wilt. Kiest u voor een vouwdoos met deksel, een vouwdoos met kleppen of een open doos?

De bekendste FEFCO dozen zijn de Amerikaanse vouwdozen. Deze verpakkingen worden ook wel aangeduid met de code FEFCO 0201. Op Newpack.nl leest u meer over de verschillende dozen. Wanneer u heeft besloten

Newpack levert kwaliteit

Wanneer u de online offerte heeft ingevuld en de opdracht heeft geaccordeerd, dan gaan wij aan de hand van uw wensen en eisen zorgen we dat de juiste FEFCO dozen snel bij u geleverd worden. Zodoende kunt u zich bezig houden met uw core business: het leveren van producten aan uw klanten.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens