Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Dé specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Bestel FEFCO dozen

Wanneer je kartonnen dozen gaat bestellen, zul je erachter komen dat er veel meer mogelijkheden zijn dan alleen de standaard variant met twee kleppen aan de onder- en bovenkant. Om het je gemakkelijker te maken is elk type doos voorzien van een FEFCO-code. Deze codes zijn internationaal bekend en zijn ingevoerd om omslachtige en wellicht onduidelijke omschrijvingen van kartonnen dozen te voorkomen. Newpack is leverancier van alle denkbare FEFCO dozen.

Wanneer je onze online offerte invult, zorgen wij ervoor dat jij de passende FEFCO dozen geleverd krijgt. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij je van optimaal advies voorzien op het gebied van kartonnen verpakkingen. Jou verpakkingsprobleem is ónze uitdaging!!

FEFCO dozen online

Bij het bestellen van FEFCO dozen dien je rekening te houden met een aantal zaken. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen. Er wordt gerekend met de binnenmaten en in millimeters. Hierdoor is het voor jou eenvoudiger om het product juist op te meten en het juiste verpakkingsmateriaal te bestellen. Daarnaast dien je te beslissen wat voor soort doos je wilt. Kies je voor een vouwdoos met deksel, een vouwdoos met kleppen of een open doos?

De bekendste FEFCO dozen zijn de Amerikaanse vouwdozen. Deze verpakkingen worden ook wel aangeduid met de code FEFCO 0201. Op Newpack.nl lees je meer over de verschillende dozen. 

Newpack levert kwaliteit

Wanneer je de online offerte hebt aangevraagd en de opdracht hebt geaccordeerd, dan zorgen wij ervoor dat de juiste FEFCO dozen bij jou geleverd worden. Zodoende kun jij je bezig houden met je core business: het leveren van producten aan jou klanten.

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens