Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Dé specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Kartonnen trays op maat

Newpack levert diverse soorten kartonnen verpakkingsmateriaal, bijvoorbeeld kartonnen trays die je vaker ziet in supermarkten en winkels. Groenten, fruit en andere voedingsmiddelen worden vaak in zulke kartonnen trays vervoerd. In principe kunnen de trays gebruikt worden als shelf ready packaging, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de producten na vervoer uit de trays te halen. Dit is geheel aan u.

Waarom kiezen voor kartonnen trays?

Een tray van karton kan geheel naar jouw wensen worden vervaardigd. Zo kun je kiezen voor een geheel bedrukte tray, bijvoorbeeld met een afbeelding, logo, print, bedrijfsnaam of productnaam. De golfkartonnen verpakkingen kunnen gemaakt worden van verschillende soorten karton, zoals enkele golf en dubbele golf. Tenslotte kunnen de kartonnen trays eenvoudig stapelbaar worden gemaakt en zijn ze tot wel 100% recyclebaar. Je draagt dus ook een steentje bij aan het milieu.

Gedegen advies van Newpack

Je kartonnen trays op maat kun je bestellen via Newpack. Wij voorzien je graag van gedegen advies, zodat je de optimale kartonkwaliteit, bedrukking en afmetingen zult kiezen. Ook wanneer je andere dozen nodig hebt om producten naar jou klanten te vervoeren, bijvoorbeeld flesverpakkingen of exportdozen, helpen je u graag verder.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je kartonnen trays bestellen die volledig zijn aangepast op jouw wensen? Zoek je trays die gemaakt zijn van kwalitatief én recyclebaar karton? Vul het offerte formulier in op deze website en maak je wensen kenbaar. Wij zullen je vervolgens adviseren en voorzien van een scherpe prijs.

Kartonnen trays bestel je eenvoudig met de hulp van Newpack.

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens