info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
U zoekt een verpakking ? Wij helpen u graag verder !

Kartonnen trays op maat

Newpack levert diverse soorten kartonnen verpakkingsmateriaal, bijvoorbeeld kartonnen trays die u vaker ziet in supermarkten en winkels. Groenten, fruit en andere voedingsmiddelen worden vaak in zulke kartonnen trays vervoerd. In principe kunnen de trays gebruikt worden als shelf ready packaging, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de producten na vervoer uit de trays te halen. Dit is geheel aan u.

Waarom kiezen voor kartonnen trays?

Een tray van karton kan geheel naar uw wensen worden vervaardigd. Zo kunt u kiezen voor een geheel bedrukte tray, bijvoorbeeld met een afbeelding, logo, print, bedrijfsnaam of productnaam. De golfkartonnen verpakkingen kunnen gemaakt worden van verschillende soorten karton, zoals enkele golf en dubbele golf. Tenslotte kunnen de kartonnen trays eenvoudig stapelbaar worden gemaakt en zijn ze tot wel 100% recyclebaar. U draagt dus ook een steentje bij aan het milieu.

Gedegen advies van Newpack

Uw kartonnen trays op maat kunt u bestellen via Newpack. Wij voorzien u graag van gedegen advies, zodat u de optimale kartonkwaliteit, bedrukking en afmetingen zult kiezen. Ook wanneer u andere dozen nodig heeft om producten naar uw klanten te vervoeren, helpen wij u graag verder.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u kartonnen trays bestellen die volledig zijn aangepast op uw wensen? Zoekt u trays die gemaakt zijn van kwalitatief én recyclebaar karton? Vul het offerte formulier in op deze website en maak uw wensen kenbaar. Wij zullen u vervolgens adviseren en voorzien van een scherpe prijs.

Kartonnen trays bestelt u eenvoudig met de hulp van Newpack.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens