Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Dé specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Verpak goederen veilig in een palletdoos

Newpack levert golfkartonnen verpakkingen voor de zakelijke markt. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor exportdozen, bijvoorbeeld in de vorm van palletdozen. Wanneer je goederen per pallet gaat vervoeren, dan is het van belang dat deze stevig en goed worden verpakt. Dozen van stevig karton zijn in dat geval onmisbaar.  

Palletdozen op maat

Zoek je dozen voor europallets of blokpallets? Newpack heeft palletdozen van verschillende afmetingen in het assortiment. Daarnaast kun je ook zelf je wensen doorgeven op het gebied van lengte, breedte en hoogte. Zo kun je dus een palletdoos op maat laten maken zodat deze perfect geschikt is voor de goederen die je wilt vervoeren. Goed passende dozen zorgen voor stabiliteit en voorkomen schade tijdens de verzending. Daarnaast verspil je geen ruimte in de vrachtwagen (of ander transportmiddel) wanneer je gebruik maakt van palletdozen op maat. 

Duurzame palletdozen van Newpack

Als leverancier heb je vaak een groot aantal dozen nodig. De palletdozen van Newpack zijn duurzaam en kunnen tot wel 100% worden gerecycled. De dozen kunnen vervaardigd worden uit diverse kwaliteiten karton met elk een eigen mate van stevigheid. Wanneer je jou wensen doorgeeft aan Newpack, dan kunnen wij je adviseren wat betreft de ideale kartonsoort. Zo ontvang je  palletdozen op maat die geheel aan je eisen zullen voldoen. 

Vragen of offerte aanvragen?

Heb je vragen over de mogelijkheden met betrekking tot palletdozen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de verpakkingsindustrie, waardoor wij  je optimaal van advies kunnen voorzien. Bij Newpack denken we graag met je mee. 

Vul het formulier en ontvang een vrijblijvende offerte

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens