info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
U zoekt een verpakking ? Wij helpen u graag verder !

Stevige wijnverpakkingen bestellen?

Newpack is totaalleverancier op het gebied van golfkartonnen verpakkingen. Verkoopt en vervoert u bijvoorbeeld wijnflessen, dan hebben wij een geschikte wijnverpakking voor u. Een belangrijke eigenschap van verpakkingsmateriaal, maar zeker van een wijndoos, is dat het de producten die worden vervoerd optimaal moet beschermen. Wij raden daarom aan dat u karton van een stevige kwaliteit kiest voor uw wijnverpakking. Newpack levert karton van verschillende diktes en verschillende maten. Of u nu een wijnverpakking zoekt voor één fles wijn of juist voor meerdere wijnflessen: bij Newpack vindt u beslist de wijnverpakking die u zoekt.

Koop uw verpakkingsmateriaal via Newpack

Wanneer u een grote hoeveelheid verpakkingsmateriaal nodig heeft, is het handig wanneer u alles in één keer kunt bestellen. Newpack maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Op onze website kunt u daarom een offerteformulier invullen. Hierop kunt u uw wensen eenvoudig doorgeven. Kies het soort doos, de kartonkwaliteit, de afmetingen, de hoeveelheid, de kleur en de bedrukking. Een wijnverpakking met bijvoorbeeld een mooie print en uw logo is namelijk een mooi visitekaartje voor het bedrijf. Wanneer wij de offerte hebben ontvangen, kunnen we u voorzien van een scherpe prijs. 

Verschillende soorten wijndozen

Net als bij iedere kartonnen verpakking, zijn er ook diverse mogelijkheden wanneer u een wijnverpakking nodig heeft. U kunt kiezen voor een wijndoos met een kruisverdeling, waardoor iedere fles afzonderlijk veilig verpakt is. Een andere mogelijkheid is een liggende doos, waar meestal één fles in wordt vervoerd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wilt u deskundig advies over de ideale wijnverpakking? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens