info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
U zoekt een verpakking ? Wij helpen u graag verder !

Diverse verzenddozen van hoge kwaliteit

Wanneer u een pakket gaat verzenden, is het belangrijk dat u een passende verpakking kiest. Met een te grote verpakking benut u niet alle ruimte en een te kleine verpakking bedekt niet het hele product. Dit kan vervolgens leiden tot schade tijdens het transport. Bij Newpack kunnen we daarom verpakkingen in allerlei soorten en maten leveren. Wij hebben contact met diverse dozenfabrikanten, waardoor we alle verzenddozen kunnen leveren die u wilt. Maatwerk is onze specialiteit. U kunt onze online offerte invullen, waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen over de mogelijkheden.

Kies de doos die u nodig heeft

Newpack kan alle soorten verzendverpakkingen leveren, van brievenbusdozen tot grote exportdozen. Wij vinden het belangrijk dat uw producten onbeschadigd op de plek van bestemming aankomen. Een goede verzenddoos draagt hier in grote mate aan bij. In een te grote doos kan het product gaan schuiven, waardoor het ondanks de verpakking toch beschadigd raakt. U kunt de precieze maten in de offerte aangegeven, maar ook het type doos dat u graag wilt en de stevigheid van het materiaal (enkele, dubbele of tri-wall golf). Om de doos een persoonlijk en professioneel tintje te geven kunt u ervoor kiezen de verpakking te laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een andere afbeelding en/of tekst.

Eenvoudig verzenddozen bestellen bij Newpack

U kunt eenvoudig verzendverpakkingen bestellen bij Newpack. Vul het online offerte formulier in op onze website en wij gaan op zoek naar de beste producent voor uw bestelling. Met onze verzenddozen zullen uw producten onbeschadigd op de plek van bestemming aankomen.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens