Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
D specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Diverse verzenddozen van hoge kwaliteit

Wanneer je pakketten gaat verzenden, is het belangrijk dat je daarvoor passende postdozen kiest. Met een te grote verpakking ben bedek je niet alle ruimte en een te kleine verpakking bedekt niet het hele product. Dit kan vervolgens leiden tot schade tijdens het transport. Bij Newpack kunnen we daarom verpakkingen in allerlei soorten en maten leveren. Wij hebben contact met diverse dozenfabrikanten, waardoor we alle verzenddozen kunnen leveren die je maar wilt. Dozen op maat zijn onze specialiteit. Je kunt onze online offerte invullen, waarna wij zo snel mogelijk contact met je opnemen over de mogelijkheden.

Kies de doos die u nodig heeft

Newpack kan alle soorten verzendverpakkingen leveren, van kleine verzenddozen tot grote exportdozen. Wij vinden het belangrijk dat jou producten onbeschadigd op de plek van bestemming aankomen. Een goede verzenddoos draagt hier in grote mate aan bij. In een te grote doos kan het product gaan schuiven, waardoor het ondanks de verpakking toch beschadigd raakt. Je kunt de precieze maten in de offerte aangegeven, maar ook het type doos dat je graag wilt en de stevigheid van het materiaal (enkele, dubbele golf) Om de doos een persoonlijk en professioneel tintje te geven kun je ervoor kiezen de verpakking te laten bedrukken met je bedrijfslogo of een andere afbeelding en/of tekst.

Eenvoudig verzenddozen bestellen bij Newpack

Je kunt eenvoudig verzendverpakkingen bestellen bij Newpack. Vul het online offerte formulier in op onze website en wij gaan op zoek naar de beste producent voor jou bestelling. Met onze verzenddozen zullen jou producten onbeschadigd op de plek van bestemming aankomen.

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens