Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Dé specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Passende boekverpakking geleverd door Newpack

Newpack is totaalleverancier op het gebied van golfkartonnen verpakkingen en wij leveren uitsluitend aan de zakelijke markt. Zo leveren wij onder andere boekverpakkingen, welke ideaal zijn voor het versturen van boeken, catalogi, magazines en (reis)gidsen. Ook cursusmateriaal kan ideaal verzonden worden in boekverpakkingen. Doordat wij ons concentreren op maatwerk, kunnen wij zeer kleine boekverpakkingen leveren, maar ook grootverpakkingen en zelfs complete pallet dozen.

Bescherm uw zending

Wanneer je producten gaat verzenden, dan is het belangrijk dat ze onbeschadigd op de plek van bestemming aankomen. Boeken worden vaak met de brievenbuspost verzonden, waardoor ze meer risico lopen op beschadigingen. Het is van groot belang dat deze producten daarom worden voorzien van de juiste boekverpakking. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van bubbelfolie of opvulmateriaal om de goederen nog beter te beschermen. Wanneer je de boek dozen op maat besteld, dan is het wel belangrijk om in de maatvoering rekening te houden met eventueel opvulmateriaal.

Waar moet een goede boekverpakking aan voldoen?

Een goede boekverpakking, maar ook andere verpakkingen, moeten aan bepaalde eisen voldoen. Het is ten eerste erg belangrijk dat de verpakking goed om het product past, zodat het product niet gaat schuiven. Bij Newpack kun je de precieze maten van de doos doorgeven, waardoor de boekverpakking altijd precies zal passen. Daarnaast is de kartonkwaliteit van boekverpakkingen erg belangrijk. Doordat boeken vaak via de brievenbus op de grond vallen, is een stevige verpakking noodzakelijk. Wij adviseren je graag wat betreft de beste kartonkwaliteit voor jouw boekverpakkingen.

Bedrukte boekverpakkingen

Wanneer je graag een herkenbare verpakking wilt, kun je ervoor kiezen om de boekverpakking te laten bedrukken, bijvoorbeeld met tekst of een bepaalde kleur. Ook kun je er voor kiezen om de boekverpakkingen met jouw bedrijfslogo of in jouw huisstijl te laten bedrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem bij vragen altijd even contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens