info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
U zoekt een verpakking ? Wij helpen u graag verder !

Passende boekverpakking geleverd door Newpack

Newpack is totaalleverancier op het gebied van golfkartonnen verpakkingen en wij leveren uitsluitend aan de zakelijke markt. Zo leveren wij onder andere boekverpakkingen, welke ideaal zijn voor het versturen van boeken, catalogi, magazines en (reis)gidsen. Ook cursusmateriaal kan ideaal verzonden worden in boekverpakkingen. Doordat wij ons concentreren op maatwerk, kunnen wij zeer kleine boekverpakkingen leveren, maar ook grootverpakkingen.

Bescherm uw zending

Wanneer u producten gaat verzenden, dan is het belangrijk dat ze onbeschadigd op de plek van bestemming aankomen. Boeken worden vaak met de brievenbuspost verzonden, waardoor ze meer risico lopen op beschadigingen. Het is van groot belang dat deze producten daarom worden voorzien van de juiste boekverpakking. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van bubbelfolie of opvulmateriaal om de goederen nog beter te beschermen.

Waar moet een goede boekverpakking aan voldoen?

Een goede boekverpakking, maar ook andere verpakkingen, moeten aan bepaalde eisen voldoen. Het is ten eerste erg belangrijk dat de verpakking goed om het product past, zodat het product niet gaat schuiven. Bij Newpack kunt u de precieze maten van de doos doorgeven, waardoor de boekverpakking altijd precies zal passen. Daarnaast is de kartonkwaliteit van boekverpakkingen erg belangrijk. Doordat boeken vaak via de brievenbus op de grond vallen, is een stevige verpakking noodzakelijk. Wij adviseren u graag wat betreft de beste kartonkwaliteit voor uw boekverpakkingen.

Bedrukte boekverpakkingen

Wanneer u graag een herkenbare verpakking wilt, kunt u ervoor kiezen om de boekverpakking te laten bedrukken, bijvoorbeeld met tekst of een bepaalde kleur. Ook kunt u er voor kiezen om de boekverpakkingen met uw bedrijfslogo of in uw huisstijl te laten bedrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem bij vragen altijd even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens