Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Dé specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Shelf Ready Packaging (SRP)

Steeds meer winkels en supermarkten kiezen voor shelf ready packaging, ofwel SRP verpakkingen. Dit zijn kartonnen verpakkingen die met producten en al in de schappen kunnen worden geplaatst. Deze dozen bieden een aantal voordelen, bijvoorbeeld dat vakkenvullers veel sneller en efficiënter te werk kunnen gaan. Ze hoeven alleen de dozen op een nette manier neer te zetten in plaats van elk product afzonderlijk in het schap te plaatsen.

Newpack is totaalleverancier op het gebied van golfkartonnen verpakkingen. Niet alleen SRP verpakkingen, maar ook andere kartonnen dozen zoals archiefdozen, palletdozen en boekverpakkingen. Doordat maatwerk bij ons centraal staat, zijn wij in staat om shelf ready packaging in veel verschillende soorten, maten en kleuren aan te bieden. Uiteraard geheel ontworpen en vervaardigd aan de hand van jouw wensen.

Waar moet een SRP verpakking aan voldoen

SRP verpakkingen moeten aan bepaalde eisen voldoen voor optimaal gebruiksgemak. De verpakkingen worden vervoerd en gedragen, dus het is belangrijk dat ze over veel draagkracht beschikken. Het is dus van groot belang om de juiste kartonkwaliteit te kiezen. Newpack kan je hier goed in adviseren.

Het is mogelijk om je shelf ready packaging te laten bedrukken met een opdruk naar keuze. Dit kan een bedrijfsnaam, productnaam, logo of afbeelding zijn. De keuze is geheel aan de klant. Wij kunnen je indien gewenst assisteren bij het ontwerpen van jouw SRP verpakkingen.

Vraag een offerte aan bij Newpack

Shelf ready packaging biedt enkele interessante voordelen aan leveranciers van producten voor bijvoorbeeld supermarkten en winkels. Wanneer je SRP verpakkingen aan kunt bieden aan je klanten, dan kun je je op deze manier extra onderscheiden van de concurrentie. Heb je interesse in SRP verpakkingen van hoge kwaliteit? Vraag nu onze scherpe prijzen op via het offerteformulier.

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens