info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
U zoekt een verpakking ? Wij helpen u graag verder !

Shelf ready packaging

Steeds meer winkels en supermarkten kiezen voor shelf ready packaging, ofwel SRP verpakkingen. Dit zijn kartonnen verpakkingen die met producten en al in de schappen kunnen worden geplaatst. Deze dozen bieden een aantal voordelen, bijvoorbeeld dat vakkenvullers veel sneller en efficiënter te werk kunnen gaan. Ze hoeven alleen de dozen op een nette manier neer te zetten in plaats van elk product afzonderlijk in het schap te plaatsen.

Newpack is totaalleverancier op het gebied van golfkartonnen verpakkingen. Doordat maatwerk bij ons centraal staat, zijn wij in staat om shelf ready packaging in veel verschillende soorten, maten en kleuren aan te bieden. Uiteraard geheel ontworpen en vervaardigd aan de hand van uw wensen.

Waar moet een SRP verpakking aan voldoen

SRP verpakkingen moeten aan bepaalde eisen voldoen voor optimaal gebruiksgemak. De verpakkingen worden vervoerd en gedragen, dus het is belangrijk dat ze over veel draagkracht beschikken. Het is dus van groot belang om de juiste kartonkwaliteit te kiezen. Newpack kan u hier goed in adviseren.

Het is mogelijk om uw shelf ready packaging te laten bedrukken met een opdruk naar keuze. Dit kan een bedrijfsnaam, productnaam, logo of afbeelding zijn. De keuze is geheel aan u. Wij kunnen u indien gewenst assisteren bij het ontwerpen van uw SRP verpakkingen.

Vraag een offerte aan bij Newpack

Shelf ready packaging biedt enkele interessante voordelen aan leveranciers van producten voor bijvoorbeeld supermarkten en winkels. Wanneer u SRP verpakkingen aan kunt bieden aan uw klanten, dan kunt u zich op deze manier extra onderscheiden van de concurrentie. Heeft u interesse in SRP verpakkingen van hoge kwaliteit? Vraag nu onze scherpe prijzen op via het offerteformulier.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens