Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Dé specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Originele gekleurde dozen

Kartonnen dozen zijn handige hulpmiddelen wat betreft verpakkingsmateriaal. Het nadeel van een kartonnen doos is ze een standaard kleur hebben en wij begrijpen ook dat sommige bedrijven dit materiaal redelijk saai vinden. Het enige verschil tussen dozen van bedrijven is het logo of afbeelding.  Newpack is leverancier van kartonnen verpakkingen en wij houden ons tevens bezig met maatwerk kartonnen dozen. Zodoende kunnen wij ook gekleurde dozen leveren. Deze verpakking geeft de bestelling van uw klant meteen een bijzondere uitstraling. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit uw bedrijfskleur of een andere opvallende tint die de doos meteen doet opvallen. Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van onze gekleurde dozen.

Gekleurde doos voor een bijzonder effect

Wanneer u wilt dat uw verpakking meteen opvalt als hij wordt bezorgd, dan zijn er verschillende opties. U kunt kiezen voor gekleurde dozen in een felle tint, uw bedrijfskleur of een kleur die uw gewoon erg aanspreekt. Voor een bijzonder effect kunnen dozen ook in twee kleuren worden gedrukt. Naast de kleur van de doos kunt u ook het type kiezen. De meest gebruikte doos is de FEFCO 0201 ofwel de Amerikaanse vouwdoos. Deze verpakking is voorzien van twee onder- en bovenkleppen. Echter kunnen we nagenoeg alle dozen in een gewenste kleur leveren. Het concept is in principe zeer eenvoudig, uw bedrijf kan een passende kleur geven en wij zorgen ervoor dat er kwalitatieve gekleurde dozen bij u op het bedrijf geleverd worden. 

Kies voor de gekleurde dozen van Newpack

Newpack zorgt al meer dan 25 jaar lang voor het maken en leveren van kartonnen dozen. Deze ervaring komt terug in onze deskundigheid. Doorgaans willen bedrijven graag meer opties hebben bij het bestellen van verpakkingsmateriaal. Mocht u ook interesse hebben in diverse optiemogelijkheden, dan is Newpack de geschikte leverancier voor u. U kunt diverse voorkeuren doorgeven wanneer u de online offerte invult. U hoeft verder nergens meer over na te denken: wij zorgen ervoor dat de verpakkingen zo snel mogelijk worden geleverd.

Heeft u eventueel vragen over Newpack of over de gekleurde dozen, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens