Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Bedrukte digitale Verpakkingen in kleine oplagen van Golfkarton ? Wat je ook wenst wij regelen het voor jouw !

Originele gekleurde dozen

Kartonnen dozen zijn een prima keuze wat betreft verpakkingsmateriaal. Wij begrijpen echter dat sommige bedrijven dit materiaal redelijk saai vinden. Dozen zien er vaak allemaal hetzelfde uit, op een logo of afbeelding na. Newpack is leverancier van kartonnen verpakkingen en wij houden ons tevens bezig met maatwerk kartonnen dozen. Daarom kunnen wij ook gekleurde dozen leveren. Deze verpakking geeft de bestelling van uw klant meteen een bijzondere uitstraling. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit uw bedrijfskleur of een andere opvallende tint die de doos meteen doet opvallen. Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden.

Gekleurde doos voor een bijzonder effect

Wanneer u wilt dat uw verpakking meteen opvalt als hij wordt bezorgd zijn er verschillende opties. U kunt kiezen voor gekleurde dozen in een felle tint, uw bedrijfskleur of een kleur die uw gewoon erg aanspreekt. Voor een bijzonder effect kunnen dozen ook in twee kleuren worden gedrukt. Naast de kleur van de doos kunt u ook het type kiezen. De meest gebruikte doos is de FEFCO 0201 ofwel de Amerikaanse vouwdoos. Deze verpakking is voorzien van twee onder- en bovenkleppen. Echter kunnen we nagenoeg alle dozen in een gewenste kleur leveren.

Dozen bestellen bij Newpack

Wanneer u graag veel opties wilt tijdens het bestellen van verpakkingsmateriaal, is Newpack de geschikte leverancier voor u. U kunt diverse voorkeuren doorgeven wanneer u de online offerte invult. U hoeft verder nergens meer over na te denken: wij zorgen ervoor dat de verpakkingen zo snel mogelijk worden geleverd.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens