info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Bedrukte digitale Verpakkingen in kleine oplagen van Golfkarton ? Wat je ook wenst wij regelen het voor jouw !

Over Newpack

Newpack is een onafhankelijke leverancier van de meest uiteenlopende golfkartonnen verpakkingen, zowel bedrukt als onbedrukt. Newpack onderscheidt zich door haar specialistische kennis en meer dan 18 jaar ervaring op gebied van golfkartonnen verpakkingen en de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Wij denken graag met je  mee over de perfecte transportoplossing middels het gebruik van kartonnen dozen. Je kunt bij ons terecht voor alle golfkartonnen verpakkingen voor de zakelijke markt.

Werkwijze en deskundig advies over kartonnen verpakkingen

Voor ons is iedere aanvraag uniek en we bekijken in samenspraak met jou wat de best mogelijke verpakkingsoplossing is voor jouw project. Hierin worden uiteraard je specifieke wensen en eisen meegenomen en zullen wij in onderling overleg bepalen wat de juiste doos is op basis van de door jouw opgegeven specificaties. Door onze jarenlange ervaring in de branche, hebben wij een prima inzicht gekregen in de verschillende mogelijkheden binnen de golfkartonsector. Wij kunnen je dus zéker van dienst zijn.

Online offerte voor kartonnen dozen aanvragen bij Newpack

Wij maken het onze klanten graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom kun je bij ons online een offerte aanvragen. De offerte wordt vervolgens bekeken en beoordeeld en je ontvangt dan een passende scherpe prijs op basis van je aanvraag. Newpack is door zijn onafhankelijke status in staat projectmatig te werken. Wij zorgen ervoor dat prijs, kwaliteit, levertijd en betrouwbaarheid prima in evenwicht zijn. Een absolute meerwaarde voor jou als klant en dit is zeker van belang als toekomstig verpakkingsmateriaal-leverancier van jouw organisatie. Na een kort gesprek kan Newpack al een eerste advies uitbrengen over de beste oplossing ten aanzien van jou verpakkingsvraagstuk.

Meer informatie? Vul het contactformulier in of mail ons via info@Newpack.nl.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens