Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
D specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Gepersonaliseerde (Digitaal) bedrukte dozen

Je denkt wellicht dat een golfkarton doos niet heel bijzonder is. Wij vertellen je echter graag wat interessante weetjes over dit verpakkingsmateriaal. Newpack is totaalleverancier op het gebied van golfkartonnen verpakkingen en wij weten als geen ander waarom steeds meer mensen voor karton kiezen. Het is namelijk een zéér duurzaam materiaal: onze dozen zijn tot wel 100% recyclebaar. Daarnaast is het verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Newpack is gespecialiseerd in maatwerk, wat betekent dat wij voor al jouw producten een perfect passende luxe doos kunnen leveren. Ten slotte kun je kiezen voor bedrukte dozen. Je voegt eenvoudig een persoonlijk tintje toe aan de verpakking door ze te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, een tekst of afbeelding. Bezoek ook eens onze webshop www.yourboxshop.nl voor digitaal bedrukte verpakkingen en laat je verassen welke mogelijkheden we nog meer voor jou in petto hebben.

Kies voor een gepersonaliseerde doos

De luxe verpakking van je product is het eerste wat jou klanten zien, ongeacht of het gaat om een flesverpakking of grote exportdozen. Zorg er dus voor dat de doos waar het product in wordt geleverd een uitstraling heeft die bij je bedrijf past. Sommige bedrijven kiezen ervoor hun bedrijfslogo op de verpakking te laten drukken. Anderen kiezen bedrukte dozen met een leuke afbeelding of een tekst die je huisstijl duidelijk laten zien. Of een volledig gekleurde dozen, om goed op te vallen. Op het gebied van bedrukte dozen is heel veel meer mogelijk.

Eenvoudig bedrukte dozen bestellen bij Newpack

Wanneer je geïnteresseerd bent in onze diensten, kun je onze online offerte invullen. Hier kun je diverse voorkeuren aangegeven, waaronder het type doos, de stevigheid van het materiaal, de kleur, het aantal, de maten en natuurlijk of je een bedrukte doos wilt ontvangen. Wanneer je vragen hebt over de opties, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder. Na het ontvangen van een akkoord op de offerte ontvang je zo snel mogelijk de juiste bedrukte dozen.

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens