info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Verpakkingen van Golfkarton ? Wat u ook wenst wij regelen het voor u !

Gepersonaliseerde bedrukte dozen

U denkt wellicht dat een kartonnen doos niet heel bijzonder is. Wij vertellen u echter graag wat interessante weetjes over dit verpakkingsmateriaal. Newpack is totaalleverancier op het gebied van golfkartonnen verpakkingen en wij weten als geen ander waarom steeds meer mensen voor karton kiezen. Het is namelijk een zéér duurzaam materiaal: onze dozen zijn tot wel 100% recyclebaar. Daarnaast is het verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Newpack is gespecialiseerd in maatwerk, wat betekent dat wij voor al uw producten een perfect passende luxe doos kunnen leveren. Ten slotte kunt u kiezen voor bedrukte dozen. U voegt eenvoudig een persoonlijk tintje toe aan de verpakking door ze te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, een tekst of afbeelding.

Kies voor een gepersonaliseerde doos

De luxe verpakking van uw product is het eerste wat uw klanten zien. Zorg er dus voor dat de doos waar het product in wordt geleverd een uitstraling heeft die bij uw bedrijf past. Sommige bedrijven kiezen ervoor hun bedrijfslogo op de verpakking te laten drukken. Anderen kiezen bedrukte dozen met een leuke afbeelding of een tekst die uw huisstijl duidelijk laten zien. Op het gebied van bedrukte dozen is alles mogelijk.

Eenvoudig bedrukte dozen bestellen bij Newpack

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten, kunt u onze online offerte invullen. Hier kunt u diverse voorkeuren aangegeven, waaronder het type doos, de stevigheid van het materiaal, de kleur, het aantal, de maten en natuurlijk of u een bedrukte doos wilt ontvangen. Wanneer u vragen heeft over de opties, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Na het ontvangen van een akkoord op de offerte ontvangt u zo snel mogelijk de juiste bedrukte dozen.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens