Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Dé specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Amerikaanse vouwdozen als verpakkingsmateriaal

De meest bekende dozen zijn de Amerikaanse vouwdozen. Dit type wordt ook wel aangegeven met de FEFCO dozen code 0201. De FEFCO-codes geven aan om wat voor type doos het gaat. Kenmerkend aan de vouwdozen zijn de twee binnen- en buitenkleppen en twee kleppen aan de boven- en onderkant van de doos. De Amerikaanse vouwdoos kan worden geleverd in diverse kwaliteiten en afmetingen. Newpack helpt je graag verder met het bepalen van de juiste maatvoering en kwaliteit van de verpakking. 

Amerikaanse vouwdozen voor de zakelijke markt

Newpack is een leverancier op het gebied van golfkartonnen dozen. Wij staan bekend om ons maatwerk voor de zakelijke markt. Wanneer je een transportwagen zo optimaal mogelijk wilt beladen, is het verstandig om te kiezen voor golfkartonnen verpakkingen op maat. Oa. Amerikaanse vouwdozen zijn verkrijgbaar in alle mogelijke afmetingen. en collomoduul maten.Het is van groot belang dat je de producten die moeten worden vervoerd nauwkeurig opmeet. Wij rekenen daarom altijd in millimeters. Bepaal ook de kartonkwaliteit. Standaard kunnen we met betrekking tot de kwaliteit van de golfkartonnen dozen,van volgende max. belasting uitgaan: B-golf = 3 mm dik (max.belasting = 10 kg), C golf = 4 mm dik (max. belasting = 20 kg), dubbele golf = 7 mm (max. belasting is 40 kg). Wanneer de Amerikaanse vouwdoos dragend is, moet hij bijvoorbeeld erg stevig zijn. Wij raden in dat geval een verpakking met dubbele golf aan. Je goederen zijn op die manier goed beschermd verpakt en zullen hierdoor veilig op de plek van bestemming aankomen.

Amerikaanse vouwdozen: optimaal veilige verpakkingen

Bij Newpack begrijpen we de unieke behoeften van de zakelijke markt als het gaat om veilig verpakken en vervoeren van goederen. Om aan deze eisen te voldoen hebben wij onze Amerikaanse vouwdozen ontworpen. Amerikaanse vouwdozen zijn een veelzijdige oplossing voor bedrijven die betrouwbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Onze Amerikaanse vouwdozen zijn vervaardigd van hoogwaardig golfkarton, wat zorgt voor een stevige bescherming van jouw goederen tijdens opslag en transport. Het praktische ontwerp van onze Amerikaanse vouwdozen zorgt dat je tijd en moeite bespaart. Of het nu gaat om het verzenden van kleine producten, delicate items of juist grotere goederen, je kunt erop vertrouwen dat onze Amerikaanse vouwdozen een veilige en efficiënte verpakkingsoplossing bieden die aan jouw zakelijke behoeften voldoet. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de perfecte afmetingen en specificaties voor jouw specifieke toepassingen! 

Vervoer uw goederen veilig met onze vouwdozen

Onze Amerikaanse vouwdozen zijn een uitstekende kartonnen verpakking. Het materiaal is stevig, licht en duurzaam. Daarnaast is het karton FSC en tot 100% recyclebaar, waardoor je ook een steentje bijdraagt aan het milieu. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze golfkartonnen verpakkingen ? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder bij het vinden van de perfecte verpakking.

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens