info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Verpakkingen van Golfkarton ? Wat u ook wenst wij regelen het voor u !

Amerikaanse vouwdozen als verpakkingsmateriaal

De meest bekende dozen zijn de Amerikaanse vouwdozen. Dit type wordt ook wel aangegeven met de FEFCO-code 0201. De FEFCO-codes geven aan om wat voor type doos het gaat. Kenmerkend aan de vouwdozen zijn de twee binnen- en buitenkleppen en twee kleppen aan de boven- en onderkant van de doos. De 0201 kan worden geleverd in diverse kwaliteiten en afmetingen. Newpack helpt u graag verder met het bepalen van de juiste maatvoering en kwaliteit van de verpakking. 

Amerikaanse vouwdozen voor de zakelijke markt

Newpack is een leverancier op het gebied van golfkartonnen dozen. Wij staan bekend om ons maatwerk voor de zakelijke markt. Wanneer u een transportwagen zo optimaal mogelijk wilt laden, is het verstandig om te kiezen voor golfkartonnen verpakkingen op maat. Oa. Amerikaanse vouwdozen zijn verkrijgbaar in alle mogelijke afmetingen. Het is van groot belang dat u de producten die moeten worden vervoerd nauwkeurig opmeet. Wij rekenen daarom altijd in millimeters. Bepaal ook de kartonkwaliteit. Standaard kunnen we met betrekking tot de kwaliteit van de golfkartonnen dozen,van volgende max. belasting uitgaan: B-golf = 3 mm dik (max.belasting = 10 kg), C golf = 4 mm dik (max. belasting = 20 kg), dubbele golf = 7 mm (max. belasting is 40 kg). Wanneer de doos dragend is, moet hij bijvoorbeeld erg stevig zijn. Wij raden in dat geval een verpakking met dubbele golf aan. Uw goederen zijn op die manier goed beschermd verpakt en zullen hierdoor veilig op de plek van bestemming aankomen.

Vervoer uw goederen veilig met onze vouwdozen

Onze vouwdozen zijn een uitstekend verpakkingsmateriaal. Het karton is stevig, licht en duurzaam. Het materiaal is tot 100% recyclebaar, waardoor u ook een steentje bijdraagt aan het milieu. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze golfkartonnen vouwdozen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de perfecte verpakking.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens