Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Dé specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Berg uw papieren veilig op in archiefdozen

Heb je een onoverzichtelijke stapel papieren in je kantoor liggen en zou je deze graag goed opbergen? Wij hebben een uitstekende oplossing voor dit probleem. U kunt de papieren opbergen in ordners, maar wanneer het papieren zijn waar u niet dagelijks in hoeft te kijken, zijn A4 dozen of archiefdozen een ideale oplossing. Archiefdozen zijn stevig en tevens tot wel 100% recyclebaar. Het is dus een veilige en milieubewuste manier om uw documentatie op te bergen.

Archiefdoos in diverse soorten en maten

Ook onze archiefdozen zijn beschikbaar is diverse soorten en maten. Je kunt ervoor kiezen om de papieren horizontaal of verticaal te bewaren. Alle mogelijkheden zijn echter ruimtebesparend. Newpack is een vooraanstaande leverancier op het gebied van golfkartonnen dozen, en er is veel mogelijk. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de archiefdoos te laten bedrukken met tekst of een speciaal vlak waarop geschreven kan worden. Hierdoor zie je in één oogopslag wat er in zit en hoef je de dozen niet onnodig open te maken. Ook een bedrijfslogo behoort tot de mogelijkheden. Bij Newpack kun je daarnaast aangeven welke kleur de dozen moeten krijgen en wat de kartonkwaliteit moet zijn. Je kunt jouw wensen eenvoudig doorgeven en wij helpen je vervolgens met het creëren van de perfecte archiefdoos die aansluit bij jouw wensen.

Archiefdozen van hoge kwaliteit

Newpack is gespecialiseerd in maatwerk. Jou verpakkingsprobleem is onze uitdaging. Je geeft al jouw wensen aan ons door, waarna wij op zoek gaan naar de beste golfkartonnen verpakking voor de klus. Naast archiefdozen vind je bij ons dus nog vele andere soorten golfkartonnen verpakkingen.

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens