info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
U zoekt een verpakking ? Wij helpen u graag verder !

Berg uw papieren veilig op in archiefdozen

Heeft u een onoverzichtelijke stapel papieren in uw kantoor liggen en zou u deze graag goed opbergen? Wij hebben een uitstekende oplossing voor dit probleem. U kunt de papieren opbergen in ordners, maar wanneer het papieren zijn waar u niet dagelijks in hoeft te kijken, zijn archiefdozen een ideale oplossing. Archiefdozen zijn stevig en tevens tot wel 100% recyclebaar. Het is dus een veilige en milieubewuste manier om uw documentatie op te bergen.

Archiefdoos in diverse soorten en maten

Ook onze archiefdozen zijn beschikbaar is diverse soorten en maten. U kunt ervoor kiezen om de papieren horizontaal of verticaal te bewaren. Alle mogelijkheden zijn echter ruimtebesparend. Newpack is een vooraanstaande leverancier op het gebied van golfkartonnen verpakkingen, en er is veel mogelijk. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de archiefdoos te laten bedrukken met tekst of een speciaal vlak waarop geschreven kan worden. Hierdoor ziet u in één oogopslag wat er in zit en hoeft u de dozen niet onnodig open te maken. Ook een bedrijfslogo behoort tot de mogelijkheden. Bij Newpack kunt u daarnaast aangegeven welke kleur de dozen moeten krijgen en wat de kartonkwaliteit moet zijn. U kunt uw wensen eenvoudig doorgeven en wij helpen u vervolgens met het creëren van de perfecte archiefdoos die aansluit bij uw wensen.

Archiefdozen van hoge kwaliteit

Newpack is gespecialiseerd in maatwerk. Uw verpakkingsprobleem is onze uitdaging. U geeft al uw wensen aan ons door, waarna wij op zoek gaan naar het beste verpakkingsmateriaal voor de klus. Naast archiefdozen vindt u bij ons dus nog vele andere soorten verpakkingen.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens