Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Dé specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Verpak drukwerk in een A4 doos/Collomoduul

Wanneer je een bedrijf hebt dat veel drukwerk maakt of verzendt, dan wil je dit natuurlijk allemaal netjes en georganiseerd verpakken. In dit geval is een A4 doos de oplossing. Hier kun je al  je documenten, flyers en andere papieren verpakken en vervoeren. Newpack is leverancier van golfkartonnen verpakkingen. Wij leveren alles: van zeer grote dozen tot archiefdozen. Je hoeft slechts jouw wensen aan ons door te geven en wij gaan op zoek naar de juiste kartonnen verpakking.

Verschillende soorten A4 dozen

De ene A4 doos is de andere niet. Newpack levert bijvoorbeeld dozen met een afneembare deksel. Je kunt de papieren eenvoudig uit de verpakking halen. Daarnaast kunnen we dozen leveren met een klepdeksel of een Amerikaanse vouwdoos in A4-formaat. Uiteraard kan ook de hoogte van de A4 doos worden aangepast, zodat je de verpakking bijvoorbeeld als brievenbus doosjes kunt verzenden. Wil je een grote stapel papier vervoeren, dan raden wij je aan te kiezen voor een stevige kartonsoort. Dubbele golf dozen zijn bijvoorbeeld erg stevig en zeer geschikt voor het vervoeren van kwetsbare of zware goederen.

Newpack helpt je graag verder

Heb je advies nodig op het gebied van kartonnen verpakkingen? Ben je benieuwd of een A4 doos de juiste manier van verpakken is, of dat er wellicht een betere verpakking te vinden is? Door reeds een grote dosis ervaring in de verpakkingsindustrie kunnen we je optimaal van dienst zijn met gedegen advies.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen en wil je scherpe prijzen van onze A4 dozen weten? Vul het online offerteformulier in en wij gaan voor je aan de slag. Tevens kun je bij ons terecht met vragen, bijvoorbeeld over het type doos, de mogelijkheden met betrekking tot het bedrukken of de kartonkwaliteit van jouw A4 dozen.

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens