info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Verpakkingen van Golfkarton ? Wat u ook wenst wij regelen het voor u !

Verpak drukwerk in een A4 doos

Wanneer u een bedrijf heeft dat veel drukwerk maakt of verzendt, dan wilt u dit natuurlijk allemaal netjes en georganiseerd verpakken. In dit geval is een A4 doos de oplossing. Hier kunt u al uw documenten, flyers en andere papieren in verpakken en vervoeren. Newpack is leverancier van golfkartonnen verpakkingen. Wij leveren alles: van zeer grote tot hele kleine dozen. U hoeft slechts uw wensen aan ons door te geven en wij gaan op zoek naar de juiste kartonnen verpakking.

Verschillende soorten A4 dozen

De ene A4 doos is de andere niet. Newpack levert bijvoorbeeld dozen met een afneembare deksel. U kunt de papieren eenvoudig uit de verpakking halen. Daarnaast kunnen we dozen leveren met een klepdeksel of een Amerikaanse vouwdoos in A4-formaat. Uiteraard kan ook de hoogte van de A4 doos worden aangepast, zodat u de verpakking bijvoorbeeld met de brievenbuspost kunt verzenden. Wilt u een grote stapel papier vervoeren, dan raden wij u aan te kiezen voor een stevige kartonsoort. Tri-wall golf is bijvoorbeeld erg stevig en zeer geschikt voor het vervoeren van kwetsbare of zware goederen.

Newpack helpt u graag verder

Heeft u advies nodig op het gebied van kartonnen verpakkingen? Bent u benieuwd of een A4 doos de juiste manier van verpakken is, of dat er wellicht een betere verpakking te vinden is? Door reeds een grote dosis ervaring in de verpakkingsindustrie kunnen we u optimaal van dienst zijn met gedegen advies.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen en wilt u de scherpe prijzen van onze A4 dozen weten? Vul het online offerteformulier in en wij gaan voor u aan de slag. Tevens kunt u bij ons terecht met vragen, bijvoorbeeld over het type doos, de mogelijkheden met betrekking tot het bedrukken of de kartonkwaliteit van uw A4 dozen.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens