Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
D specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Newpack levert luxe dozen

Een kartonnen doos kan veel meer zijn dan de standaard bruine variant met vouwkleppen. Newpack is gespecialiseerd in maatwerk, waardoor wij ook luxe dozen kunnen leveren. Bedrijven die een mooie verpakking zoeken, zijn bij ons dus aan het juiste adres. Al onze dozen kunnen tot 100% worden gerecycled, waardoor u ook een steentje bijdraagt aan het milieu.

De luxe dozen op maat kunnen volledig worden afgestemd op uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld dozen in een mooie kleur, met een bepaalde opdruk of in een bijzondere vorm? Alles is mogelijk. Kiest u voor een luxe doos met bijvoorbeeld een unieke print? Wilt u het logo op uw dozen laten plaatsen voor extra herkenbaarheid? Wilt u mooie afbeeldingen of tekst op de luxe dozen laten plaatsen, zodat klanten uw bedrijf niet snel zullen vergeten? Dit is allemaal mogelijk.

Diverse luxe dozen op maat

Wanneer u op zoek bent naar bijzonder verpakkingsmateriaal voor uw goederen, kan Newpack u van dienst zijn. Wij zijn totaalleverancier op het gebied van golfkartonnen verpakkingsmateriaal en beschikken over jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen we u ook optimaal van advies voorzien. We vertellen u graag meer over onze luxe doos op maat die speciaal voor u kan worden vervaardigd. Een ultiem visitekaartje voor uw bedrijf!

Vul het offerteformulier in

Wilt u een scherpe prijs ontvangen voor uw luxe dozen? Wij voorzien u van een passende offerte wanneer u ons vrijblijvende offerteformulier invult. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Schroom niet en neem contact met ons op. We helpen u graag.

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens