info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
U zoekt een verpakking ? Wij helpen u graag verder !

Exportdozen van hoge kwaliteit

Wanneer u grote hoeveelheden goederen wilt vervoeren in vrachtwagens, schepen of vliegtuigen, wordt er vaak voor pallets gekozen. Hier worden kleinere dozen opgestapeld die worden vastgezet met plasticfolie. Wij kunnen u echter vertellen dat er een betere, lichtere, stevigere en milieuvriendelijkere oplossing is: kartonnen exportdozen. U vult de dozen met kleinere verpakkingen of losse goederen, waardoor de pallets stabiel worden beladen. Het risico van producten die van de pallets afvallen wordt een stuk kleiner. Newpack levert diverse soorten dozen op maat, waaronder exportdozen.

Kies de juiste exportdoos

Wanneer u ervoor kiest om uw producten in export dozen te vervoeren, is het belangrijk dat u de juiste doos kiest. Gaat het om zware, breekbare goederen, dan raden wij aan om te kiezen voor tri-wall karton. Dit materiaal bestaat uit drie lagen, waardoor uw producten optimaal worden beschermd tijdens het transport. Daarnaast kunt u kiezen voor diverse typen dozen. Denk aan een doos met deksel of met twee vouwkleppen. Alles is mogelijk bij Newpack. Door te kiezen voor exportdozen op maat, bespaart u op transportkosten. Iedere centimeter van het transportmiddel wordt benut. Daarnaast kunt u het karton ook laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo of tekst die aangeeft welke producten zich in de doos bevinden.

Newpack: uw leverancier voor exportdozen

Newpack is totaalleverancier op het gebied van golfkarton. Wij leveren alles van brievenbusdoosjes tot groot verpakkingsmateriaal en export dozen. Wanneer u niet zeker weet welke kartonnen dozen u nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder bij het zoeken naar de perfecte kartonnen verpakking.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens