Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Dé specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Postdozen in diverse formaten

Als totaalleverancier op het gebied van golfkartonnen verpakkingen levert Newpack ook postdozen in diverse soorten en maten. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit postdozen die door de brievenbus passen, tevens bekend onder de naam brievenbusdoosjes. Deze doosjes zijn geschikt voor de standaard Nederlandse brievenbus. Mocht u goederen willen verzenden die groter zijn en dus niet door de brievenbus passen, dan kunt u deze producten verzenden in grotere pakketdozen. Deze postdozen zijn verkrijgbaar in diverse maten.

Postdoos op maat

Net als bij onze andere verpakkingen, kunt u ook een postdoos kiezen die geheel is afgestemd op uw wensen en eisen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit twee standaard kleuren, bruin en wit. Daarnaast kunt u aangeven wat de afmetingen van de doos moet zijn. Wilt u bijvoorbeeld lange dozen bestellen? Of juist vierkante dozen? U kunt het beste postdozen kiezen die zo goed mogelijk passen bij het product dat u wilt verzenden, zodat u zo weinig mogelijk opvulmateriaal nodig heeft om de producten onbeschadigd te laten aankomen bij de ontvanger. Kies vervolgens de juiste kartonkwaliteit. Zijn de goederen kwetsbaar, dan raden wij aan om voor tri-wall golf te kiezen zodat uw producten extra goed worden beschermd. Tenslotte bieden we de mogelijkheid om de dozen te laten bedrukken. Logo's, afbeeldingen en teksten zijn allemaal mogelijk.

Wilt u meer informatie over onze postdozen?

Newpack levert postdozen voor de zakelijke markt in grotere aantallen. We beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van golfkartonnen verpakkingen. Wij kunnen u daarom optimaal informeren over alle verschillende typen postdozen. Wanneer u vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen. We bespreken graag samen met u de mogelijkheden. U kunt ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens