Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
D specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Vierkante dozen voor de zakelijke markt

Een vierkante doos is zeer geschikt om goederen mee te vervoeren. Het is erg belangrijk dat u een passende doos kiest, waar de goederen ook in passen en er geen onnodige ruimte in de doos verloren gaat. Tijdens het laden van een transportmiddel is het belangrijk dat er geen ruimte wordt verspild. Een vierkante doos op maat bespaart niet alleen ruimte maar uiteindelijk ook geld.

Een doos die voldoet aan al uw wensen

Bij Newpack bieden wij de mogelijkheid om al uw voorkeuren aan ons door te geven via de online offerte. Hier kunt u bijvoorbeeld invullen welk type vierkante doos u wilt ontvangen, bijvoorbeeld een doos met deksel of met kleppen. Daarnaast kunt u de stevigheid van het verpakkingsmateriaal selecteren. Kies bijvoorbeeld voor een enkele, dubbele of tri-wall golf. De laatste is zeer stevig en geschikt voor het vervoeren van zware goederen. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw vierkante kartonnen dozen te laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo of een andere afbeelding. Uiteraard kunt u ook de afmetingen en aantallen doorgeven, zodoende is Newpack ook leverancier van alle denkbare FEFCO dozen. 

De voordelen van vierkante dozen

Vierkante dozen hebben verschillende voordelen die uw bedrijf kunnen helpen opvallen en succesvoller te zijn.

Efficiënter gebruik van opslagruimte
Vierkante dozen zijn efficiënter met opslag omdat ze minder ruimte innemen wanneer ze worden opgeslagen. Rechthoekige dozen hebben meer verspilde ruimte omdat ze niet zo compact zijn als vierkante dozen. Dit is vooral handig voor bedrijven die producten in een beperkte hoeveelheid ruimte moeten opslaan.

Bespaar op verzendkosten
Vierkante dozen zijn gemakkelijker te stapelen omdat ze minder horizontale ruimte innemen. Dit is vooral gunstig voor de scheepvaart, omdat het bespaart op de hoeveelheid ruimte die nodig is in een vrachtwagen of container. Hoe meer dozen er in een bepaalde ruimte passen, hoe minder geld er aan verzendkosten hoeft te worden uitgegeven.

Gemakkelijker te stapelen en te organiseren
Omdat ze minder horizontale ruimte innemen, zijn vierkante dozen gemakkelijker te stapelen dan rechthoekige dozen. Dit komt omdat rechthoekige dozen meer verspilde ruimte hebben, omdat ze niet zo compact zijn als vierkante dozen. Als het op verzending aankomt, kan dit een enorme kostenbesparing opleveren, want hoe meer dozen er in een bepaalde ruimte passen, hoe minder geld er aan verzendkosten hoeft te worden uitgegeven. Bovendien zullen bedrijven die producten in een beperkte hoeveelheid ruimte moeten opslaan, merken dat vierkante dozen efficiënter zijn met opslag.

Vierkante dozen van kwalitatief hoogwaardig golfkarton

Alle vierkante dozen die wij als leverancier bij u bezorgen zijn van hoge kwaliteit. Wij vinden het namelijk, net als u, zeer belangrijk dat uw producten onbeschadigd op de plek van bestemming aankomen en de verpakking speelt hierbij een grote rol. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal adviseren en informeren over de verschillende kartonsoorten. Vul het contactformulier in wanneer u vragen heeft, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan voor uw vierkante dozen.

Newpack: uw leverancier van kartonnen verpakkingen

Wanneer u op zoek bent naar dozen voor transport van producten, helpt Newpack u graag verder. Wij leveren golfkartonnen verpakkingen en zijn gespecialiseerd in maatwerk. Of uw producten nu een lange of platte doos, of een vierkante doos nodig hebben: wij leveren het allemaal. U hoeft alleen uw wensen en voorkeuren aan ons door te geven en wij zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens