Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Bedrukte digitale Verpakkingen in kleine oplagen van Golfkarton ? Wat je ook wenst wij regelen het voor jouw !

Vierkante dozen voor de zakelijke markt

Zoekt u vierkante dozen om goederen te vervoeren? Het is dan erg belangrijk dat u een goed passende doos uitkiest. Tijdens het laden van een transportmiddel is het belangrijk dat er geen ruimte wordt verspild. Een vierkante doos op maat bespaart niet alleen ruimte maar uiteindelijk ook geld. 

Een doos die voldoet aan al uw wensen

Bij Newpack bieden wij de mogelijkheid om al uw voorkeuren aan ons door te geven via de online offerte. Hier kunt u bijvoorbeeld invullen welk type vierkante doos u wilt ontvangen, bijvoorbeeld een doos met deksel of met kleppen. Daarnaast kunt u de stevigheid van het verpakkingsmateriaal selecteren. Kies bijvoorbeeld voor een enkele, dubbele of tri-wall golf. De laatste is zeer stevig en geschikt voor het vervoeren van zware goederen. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw vierkante kartonnen dozen te laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo of een andere afbeelding. Uiteraard kunt u ook de afmetingen en aantallen doorgeven.

Vierkante dozen van kwalitatief hoogwaardig golfkarton

Alle vierkante dozen die wij als leverancier bij u bezorgen zijn van hoge kwaliteit. Wij vinden het namelijk, net als u, zeer belangrijk dat uw producten onbeschadigd op de plek van bestemming aankomen en de verpakking speelt hierbij een grote rol. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal adviseren en informeren over de verschillende kartonsoorten. Vul het contactformulier in wanneer u vragen heeft, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan voor uw vierkante dozen.

Newpack: uw leverancier van kartonnen verpakkingen

Wanneer u op zoek bent naar dozen voor transport van producten, helpt Newpack u graag verder. Wij leveren golfkartonnen verpakkingen en zijn gespecialiseerd in maatwerk. Of uw producten nu een lange of platte doos, of een vierkante doos nodig hebben: wij leveren het allemaal. U hoeft alleen uw wensen en voorkeuren aan ons door te geven en wij zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens