Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
D specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Platte dozen vind je via Newpack

Verpakkingen bestaan er in allerlei soorten en maten. Dit is noodzakelijk, omdat ook producten in verschillende afmetingen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan kleine platte dozen voor bijvoorbeeld boeken, en grote platte dozen voor bijvoorbeeld kasten die verpakt moeten worden. Newpack is een onafhankelijke leverancier op het gebied van golfkartonnen verpakkingen en kan u absoluut van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar kartonnen dozen. Doordat wij ons concentreren op maatwerk, kunnen wij kartonnen verpakkingen leveren voor allerlei soorten producten: van een vierkante doos tot een lange doos. Maar ook bijvoorbeeld extra platte dozen.

Platte dozen voor de zakelijke markt

Newpack levert uitsluitend verpakkingen voor de zakelijke markt. Heeft u verpakkingsmateriaal nodig voor het transporteren van goederen naar klanten, dan zijn wij u graag van dienst. De juiste doos kan veel verschil maken. Wanneer u producten in een te grote doos moet verpakken, verspilt u kostbare ruimte. Kies daarom voor een platte doos die het product nauw omsluit. Hierdoor wordt de kans op beschadigingen tijdens transport ook verkleind. U kunt de precieze afmetingen van de gewenste platte dozen doorgeven op onze website.

Vul onze online offerte in en bestel de juiste platte doos

Wij maken het onze klanten graag gemakkelijk. U kunt daarom een online offerteformulier invullen, waarbij u al uw wensen en voorkeuren doorgeeft. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen, het aantal, de kleur, bedrukt of onbedrukt en het type doos. Aan de hand van deze gegevens geven wij een scherpe prijs af voor uw platte dozen. Wij garanderen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dus vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens