Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Dé specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Duurzaam kartonnen verpakkingsmateriaal

Het wordt tegenwoordig steeds belangrijker om rekening te houden met het milieu. Bij Newpack leveren we daarom verpakkingen waarvan het karton tot wel 100% recyclebaar is (FSC). Een ander kenmerk van onze duurzame dozen, is dat ze op maat kunnen worden gemaakt. Hierdoor wordt er niet onnodig karton verspild aan te grote dozen. Verder is er ook minder opvulmateriaal nodig. De duurzaamheid van onze verpakkingsmaterialen doet overigens niet af aan de kwaliteit. Al onze producten zijn zeer stevig en bieden een uitstekende bescherming voor jou goederen.

Kies de juiste kartonnen verpakking voor uw product

Wij leveren kartonnen verpakkingen voor de zakelijke markt. Van SRP verpakkingen tot kartonnen trays en van grote pallet dozen tot kleine verzenddozen. Heb je een order golfkartonnen dozen nodig, dan vind je bij Newpack de juiste soort en maat. Doordat wij de dozen in allerlei verschillende kunnen laten maken, kun je je transportmiddel optimaal inrichten en de ruimte in zijn geheel gebruiken. Daarnaast kun je kiezen uit diverse soorten dozen. Deze worden geclassificeerd middels FEFCO-codes. Een standaard doos is bijvoorbeeld de FEFCO 0201: een vouwdoos met sluitende binnen- en buitenkleppen aan de onder- en bovenkant. Je kunt de kartonnen verpakkingen ook laten bedrukken, bijvoorbeeld met je eigen logo of bedrijfsnaam.

Stevige kartonnen verpakkingsmaterialen

Karton is naast een duurzame, ook een stevige keuze als verpakkingsmateriaal. Wij leveren kartonnen dozen met enkele, en dubbele golf. Een verpakking met dubbele golf is ontzettend stevig en biedt daardoor voldoende bescherming aan kwetsbare goederen. Houd dus rekening met wat je wilt vervoeren en kies op basis daarvan de stevigheid van het materiaal. Wij adviseren je graag bij het zoeken naar de geschikte kartonnen verpakking.

Heb je graag advies? Neem dan contact op met Newpack. Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan via onze offerte pagina.

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens