info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Verpakkingen van Golfkarton ? Wat u ook wenst wij regelen het voor u !

Triwall dozen

Bent u op zoek naar een geschikt verpakkingsmateriaal voor uw goederen? Triwall dozen zijn zeker een overweging waard omdat ze beschikken over enkele interessante eigenschappen. De naam zegt het eindelijk al: triwall dozen zijn gemaakt van een driedubbele laag karton. Door deze unieke stevigheid is tri-wall zeer geschikt voor het vervoeren van zwaardere en kwetsbare goederen. Het is een duurzame vorm van verpakken en dit maakt de triwall doos tot een ideaal verpakkingsmateriaal voor tal van producten.

Extra tri-wall artikelen

Behalve voor triwall dozen kunt u bij Newpack ook terecht voor een tal van andere triwall producten. Denk bijvoorbeeld aan het kartonnen platen, speciale tri-wall deksels voor op de dozen en tri-wall bodems voor extra stevigheid. Zodoende kunnen zware goederen prima worden verzonden in een kartonnen verpakking, zonder beschadigd te raken. Ook het opslaan van goederen in triwall verpakkingen is geen enkel probleem. Informeer naar alle mogelijkheden omtrent tri-wall.

PS: Bij Newpack kiest u voor hoogwaardige karton die tevens tot wel 100% recyclebaar is. Zo draagt u ook een steentje bij aan het milieu.

Verpakkingen met logo of tekst

Wilt u uw triwall dozen voorzien van tekst of logo voor extra herkenbaarheid? Dit is geen enkel probleem bij Newpack. Het is zelfs mogelijk om de doos geheel te voorzien van een print. Wij voorzien u graag van advies en kunnen u tevens een zeer scherp tarief bieden voor deze aanpassingen. Vul het offerteformulier op deze website in en ontvang vrijblijvend een offerte in uw mailbox. Wij zijn u snel en kundig van dienst.

Vraag hier een offerte aan.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens