info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Verpakkingen van Golfkarton ? Wat u ook wenst wij regelen het voor u !

Stevige paraatdoos online bestellen

Paraatdozen bestaan uit een bodem en een deksel die over elkaar heen worden geschoven. Deze dozen worden vaak gebruikt voor het verpakken van drukwerk, zoals kaarten of flyers. Het materiaal is erg licht en de verpakking is verkrijgbaar bijvoorbeeld A4 en A5 formaat. De paraatdoos wordt 'plat' geleverd, maar hij is erg eenvoudig in de juiste vorm te vouwen.

Kies een geschikte paraatdoos voor uw drukwerk

Wanneer u drukwerk gaat verzenden, is het belangrijk dat het goed beschermd is tegen bijvoorbeeld stof, vocht en vuil. Daarnaast wilt u niet dat het drukwerk kan gaan kreuken. De juiste verpakking is hierbij van groot belang. In een paraatdoos zitten uw producten stevig en veilig verpakt. Doordat Newpack zich concentreert op maatwerk, kunt u precies aangegeven aan welke eisen uw verpakkingen moeten voldoen. Denk bijvoorbeeld aan het type doos (in dit geval paraatdoos), de kwaliteit van het karton, de kleur en of u de verpakking wilt laten bedrukken. Heeft u bijvoorbeeld paraatdozen in afwijkende maten nodig? Groter of juist kleiner dan de standaard A4 dozen? Laat het ons weten, we kunnen u zeker verder helpen!

Newpack helpt u de juiste paraatdozen kiezen

Doordat wij beschikken over jarenlange ervaring, kunnen wij u alles vertellen over diverse soorten verpakkingen. Wanneer u graag paraatdozen wilt bestellen, maar u bent niet zeker over bijvoorbeeld de afmetingen, kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies. Aangezien wij een onafhankelijke totaalleverancier van kartonnen verpakkingen zijn, kunt u bij ons ook voor alle andere soorten kartonnen verpakkingen terecht.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens