Maatwerk
Meedenken
25+ jaar ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
Dé specialist op het gebied van grote oplagen golfkartonnen verpakkingen Zowel bedrukt als onbedrukt. Stuur je vraag naar info@newpack.nl

Kartonnen dozen van Newpack

Bij Newpack vind je kartonnen dozen in diverse soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan dozen op maat en bijvoorbeeld onbedrukte of bedrukte dozen, allemaal verkrijgbaar in enkele, dubbele golf. Doordat wij zowel standaard dozen als maatwerk leveren, weten veel bedrijven ons inmiddels te vinden. Wij leveren dozen voor de zakelijke markt, bijvoorbeeld de logistiek. Wanneer vrachtwagens of andere transportmiddelen worden geladen, is het belangrijk dat er geen ruimte wordt verspild. Je bepaalt daarom zelf wat de maat van de kartonnen dozen moet zijn. Newpack zorgt ervoor dat je de juiste kartonnen dozen zo snel mogelijk ontvangt.

Diverse soorten kartonnen dozen

Een kartonnen verpakking is niet zomaar een verpakking. Een kartonnen doos van Newpack kan aan verschillende voorwaarden voldoen. We leveren bijvoorbeeld de Amerikaanse vouwdoos FEFCO 0201, maar ook andere soorten FEFCO dozen. FEFCO houdt in dat iedere verpakking een bepaalde code meekrijgt, waardoor je in één oogopslag ziet welke soort doos het is. Daarnaast kun je ervoor kiezen de kartonnen doos te laten bedrukken met bijvoorbeeld tekst of een afbeelding. Tenslotte kun je specifiek kiezen voor dozen die geschikt zijn voor zwaardere ladingen. 

Vraag online een offerte aan

Bij Newpack kun je eenvoudig online een offerte aanvragen voor jouw kartonnen dozen. Selecteer de verpakking die je graag zou willen, kies de juiste maat en bepaal het aantal. Je kunt online een offerte aanvragen voor jouw dozen of karton. Ga je akkoord, dan zorgen wij ervoor dat de producten zo snel mogelijk bij jou worden geleverd. Wanneer je niet zeker bent over bijvoorbeeld de maat, het soort karton of de bedrukking van jouw verpakkingen, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee.

Waarom Newpack?
Maatwerk Meedenken 25+ jaar ervaring Verlengstuk organisatie Onafhankelijk Beste prijzen
Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat je nodig hebt. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van je dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele of dubbele golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online je offerte aan. Je wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Contactgegevens