info@newpack.nl
Maatwerk
Meedenken
Jarenlange ervaring
Verlengstuk organisatie
Onafhankelijk
Beste prijzen
U zoekt een verpakking ? Wij helpen u graag verder !

Kartonnen dozen van Newpack

Bij Newpack vindt u kartonnen dozen in diverse soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan dozen op maat en bijvoorbeeld onbedrukte of bedrukte dozen, allemaal verkrijgbaar in enkele, dubbele of tri-wall golf. Doordat wij zowel standaard dozen als maatwerk leveren, weten veel bedrijven ons inmiddels te vinden. Wij leveren dozen voor de zakelijke markt, bijvoorbeeld de logistiek. Wanneer vrachtwagens of andere transportmiddelen worden geladen, is het belangrijk dat er geen ruimte wordt verspild. U bepaalt daarom zelf wat de maat van de kartonnen dozen moet zijn. Newpack zorgt ervoor dat u de juiste kartonnen dozen zo snel mogelijk ontvangt.

Diverse soorten kartonnen dozen

Een kartonnen verpakking is niet zomaar een verpakking. Een kartonnen doos van Newpack kan aan verschillende voorwaarden voldoen. We leveren bijvoorbeeld de Amerikaanse vouwdoos in FEFCO 0201, maar ook andere soorten FEFCO dozen. FEFCO houdt in dat iedere verpakking een bepaalde code meekrijgt, waardoor u in één oogopslag ziet welke soort doos het is. Daarnaast kunt u ervoor kiezen de kartonnen doos te laten bedrukken met bijvoorbeeld tekst of een afbeelding. Tenslotte kunt u specifiek kiezen voor dozen die geschikt zijn voor zwaardere ladingen. De driedubbele golf of tri-wall doos bestaat namelijk uit driedubbellaags karton, waardoor deze zeer geschikt is voor het verzenden van zware of kwetsbare producten.

Vraag online een offerte aan

Bij Newpack kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen voor uw kartonnen dozen. Selecteer de verpakking die u graag zou willen, kies de juiste maat en bepaal het aantal. U kunt online een offerte aanvragen voor uw dozen of karton. Gaat u akkoord, dan zorgen wij ervoor dat de producten zo snel mogelijk bij u worden geleverd. Wanneer u niet zeker bent over bijvoorbeeld de maat, het soort karton of de bedrukking van uw verpakkingen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

Hoe het werkt in 4 stappen
1
Verpakkingstype Kies het verpakkingstype dat u nodig heeft. Er zijn veel mogelijkheden.
2
Maat voering Selecteer de gewenste maat van uw dozen. Kies de lengte, breedte en hoogte.
3
Kartonkwaliteit & aantal Kies voor enkele, dubbele of triple golf en selecteer het aantal dozen.
4
Offerte aanvragen Vraag eenvoudig online uw offerte aan. U wordt snel voorzien van een scherpe prijs!
Wat onze klanten zeggen “ We werden goed geadviseerd en kregen zodoende de perfecte kartonnen dozen geleverd. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de dozen te bedrukken met ons logo voor een unieke uitstraling. Wij zijn zeer tevreden! ” - Cross Internet
Neem direct contact met ons op
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contactgegevens